Voor ICT-uitblinkers

McMurthy heeft altijd plaats voor uitblinkers.

Je bent gewaarschuwd: we zijn kritisch. Maar als het wederzijds klikt kunnen we je een dijk van een baan bieden bij een van de beste ICT-detacheerders van Nederland. Binnen projecten die nog echt uitdagen en met de nieuwste technologie├źn.

Ben jij dit?

Je beschikt niet alleen over uitgebreide ICT-ervaring, maar je kunt je kennis ook overbrengen. Onze minimumeisen zijn: Relevante opleiding MBO+ (liefst HBO) Vijf jaar ervaring in je vakgebied (medior-/seniorniveau) Communicatief en sociaal instinct (positieve, sterke persoonlijkheid) Kwaliteit en professionaliteit (je tweede natuur) Nieuwsgierig en leergierig (stilstand is achteruitgang).

Als het bovenstaande rechtstreeks uit je CV zou kunnen komen, dan mag je het opsturen en ons overtuigen. Beschik je ook nog over bewezen leidinggevende capaciteiten, dan moet je zeker contact met ons opnemen.

Ga naar werkenbijmcmurthy.com

Wil je een vaste baan of alle vrijheid?

Wij geloven sterk in een lange termijnrelatie. Volgens ons zit meerwaarde vaak in het delen van ervaring en kennis. Het liefst met vaste medewerkers. Maar soms kunnen we extra capaciteit goed gebruiken. Voldoe je daarom aan de eisen maar wil je liever als freelancer of payroller voor ons aan de slag, dan is dat altijd bespreekbaar. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Wie zoeken we niet?

Reageren heeft alleen zin als je aan alle eisen voldoet. Ben je starter, zoek je training-on-the-job of werk je het liefst solo, dan zullen we je niet uitnodigen voor een gesprek.

Ga naar werkenbijmcmurthy.com