Zoekt u de beste ICT-ondersteuning?

ICT-ondersteuning op topniveau

Onze professionals werken op topniveau. Alleen daar kunnen ze excelleren. Samen met u. Daarom staan veel van onze klanten in de top-500 van Nederland. De grootste uitdaging is tenslotte om aan die top te blijven. En die uitdaging gaan we graag aan. Bij het integreren van omgevingen bij fusies, het bouwen van ICT-infrastructuur, een betrouwbaar en veilig WiFi-netwerk vanaf de eerste schets, of begeleiden van een massale werkplekmigratie. Binnen elke sector en ieder werkgebied.

Naast de detacheerders tak beschikt McMurthy ook nog over een aantal Solutions die wij u kunnen aanbieden. Hieronder kunt u hier meer over lezen. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over een solution, neemt u dan contact met ons op.

Uw processen gaan gewoon door terwijl ze beter worden

Juist bij omvangrijke en noodzakelijke ICT-projecten is het belangrijk dat uw processen ongehinderd blijven draaien. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw capaciteit op peil blijft terwijl onze kennis en ervaring leiden tot verbetering en verandering. Natuurlijk altijd in samenwerking met uw eigen mensen.

Met onze kennis kunt u verder

We bespreken en overleggen echt alles. Zonder teveel te zeggen. We leggen voortgang netjes vast. En we ronden een project pas af nadat we alle kennis en ervaring met uw eigen mensen hebben gedeeld. Zodat u ons uiteindelijk niet meer nodig heeft.

De beste talenten voor de beste tarieven

Bij McMurthy is alle aandacht gericht op één ding: het direct verbinden van uw behoeften met onze toptalenten. Meer is tenslotte niet nodig. Daarom is onze organisatie klein en bijzonder efficiënt. Zodat we de beste voorwaarden en tarieven kunnen bieden voor iedereen. Binnen iedere discipline.