Wie is McMurthy?

Omdat het anders kan

McMurthy is ontstaan uit het idee dat detachering op topniveau beter wordt als je de blablabla achterwege laat. Direct, menselijk, en zo eerlijk als wat. Dat was jaren geleden de overtuiging van twee zeer ervaren ICT-professionals. En dat is inmiddels ook de overtuiging van vele tevreden klanten. Zij kregen altijd wat ze verwachtten, en soms meer dan dat.

Open en eerlijk

Een project is wat ons betreft pas succesvol als we met plezier resultaten hebben behaald. En u zonder ons verder kunt. Daarom communiceren onze mensen altijd op een duidelijke en open manier. We zijn trots op die ontspannen en eerlijke cultuur. Je kunt bij ons zeggen wat je wilt, maar altijd vanuit respect voor elkaar.

Echt leiderschap

Een echte leider werkt altijd mee. Daarom is het management van McMurthy bij veel klanten actief om zicht te houden op de nieuwste technieken, ontwikkelingen en mensen om ons heen. Want ook op het speelveld van ICT-detachering gaat er niets boven de geur van versgemaaid gras. Het management staat niet alleen als trainer langs de lijn, maar wil ook als speler scoren.

Missie

Missie McMurthy

McMurthy is als dienstverlener actief in detachering en het aanbieden van diensten binnen het ICT infrastructuur werkveld. Dit doen we voor alle potentiele klanten waar minimaal een IT enterprise omgeving aanwezig is (MKB+) binnen heel Nederland met primaire focus op de Randstad. Ons primaire doel is onze klanten te ontzorgen met onze expertise en diensten. Bijkomend doel is continuïteit en permanente verbetering van onze eigen (kennis)organisatie.
Kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Daarnaast zijn we transparant, direct en eerlijk, zowel intern als richting onze klanten. Ambitie is een belangrijke, betrouwbare speler op de Nederlandse markt te worden op het gebied van ICT infrastructuur vraagstukken.

Visie

Visie McMurthy
Beoogd toekomstbeeld: McMurthy is op lange termijn een bedrijf waar senior en hoog opgeleide IT’ers graag voor werken. Gerenomeerde MKB+ klanten kloppen veelvuldig bij McMurthy aan voor diensten en kennis. Er is een gezonde mix tussen detachering en dienstverlening. De klantenkring bestaat uit een sterke basis van directe eindklanten waar een sterke vertrouwensband mee is opgebouwd. Er is sprake van gezonde bedrijfsvoering, structureel positief resultaat en een actief investeringsklimaat.

Bovenstaande wordt bereikt door permanent oog voor kwaliteit, focus, gestage/gedegen groei en doorzettingsvermogen. Daarnaast bestaat de basis voor de groei uit een helder en actueel portfolio, een sterke interne focus op kwaliteit en kennis, een sterke externe focus op langdurige klantrelaties.