Portfolio

Binnen de zorg, het bedrijfsleven en alles daar tussenin: onze professionals hebben jarenlange ervaring in state-of-art ICT-toepassingen en applicaties. Hieronder vindt u een aantal cases waar we trots op zijn!

Resultaat 1-2 van 2 items.

McMurthy bouwt mee aan ICT-infrastructuur van Ziggo

In 2008 bouwden de ICT-experts van McMurthy mee aan ontwerp en implementatie van de kantoorautomatisering voor het fusiebedrijf Ziggo. Samen met specialisten van de toenmalige fusiebedrijven (@Home, Multikabel en Casema) en de nieuwe Ziggo ICT-organisatie hebben we een volledig nieuwe kantoorautomatisering backend geïmplementeerd. Alle Ziggo medewerkers zijn zo voorzien van een nieuwe werkplek met virtuele bedrijfsapplicaties.

Lees meer »

McMurthy houdt ICT-processen en structuren binnen de zorg gezond

Voor de fusie van het Franciscus Gasthuis in Rotterdam en het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam zijn de experts van McMurthy bezig met een naadloze invoering van virtuele werkplekken en integratie van bedrijfsapplicaties. In nauwe samenwerking met zorg- én ICT-specialisten van de ziekenhuizen zijn onze mensen bezig een nieuwe ICT-infrastructuur uit te rollen, terwijl vitale zorgprocessen 24 uur per dag gegarandeerd blijven.

Lees meer »