Packaging Solutions

De slimste ICT solutions

Naast detachering biedt McMurthy u onderstaande slimme ICT-solutions. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek hierover met een van onze experts? Neem gerust contact met ons op.

De vele risico's van packaging, en onze oplossingen

Bij succesvolle packaging van bestaande of nieuwe applicaties is de migratie van uw business kritische bedrijfsapplicaties cruciaal. Uit onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat veel organisaties de complexiteit en de hoeveelheid werk van het correct structureren en stroomlijnen van applicaties onderschatten. Een goede inschatting én succesvolle implementatie besparen u tijd en geld.

De belangrijkste risico's én oplossingen:

  • Een package dat niet goed werkt kost uw organisatie geld omdat gebruikers uw applicaties niet of niet optimaal kunnen gebruiken; McMurthy zorgt voor het optimaal functioneren van iedere applicatie, ook onderling;
  • Na een migratie werken applicaties soms niet samen met andere applicaties, updates en databases – en zijn daarmee niet altijd beschikbaar voor alle gebruikers; McMurthy zorgt altijd voor een totaaloplossing en werking van alle onderdelen;
  • Soms wordt het proces te snel gestart. Bij McMurthy beginnen we juist met een zorgvuldige intake en grondige functionele test, voor het optimaal werken van het package;
  • Het beheren van uw applicatie packages kost tijd en geld, ook na een migratietraject; door onze oplossingen zijn die echter beheersbaar en overzichtelijk.

Verlaag risico's van packaging direct met McMurthy

Met McMurthy verlaagt u direct de risico’s van niet goed werkende applicatie packages. Wij bieden u daartoe: Detachering packagers, Package on-demand en Packaging Project.

Detachering packagers

McMurthy is een gerenommeerde, ambitieuze ICT dienstverlener. Onze package engineers doen met plezier hun werk binnen uw organisatie – of daarbuiten. Serieus en enthousiast. Binnen onze samenwerking zien we flexibiliteit, kwaliteit, pragmatisme en plezier als belangrijke succesfactoren.

Ook als u tijdelijk capaciteit nodig heeft kun u op ons rekenen. Onze package specialisten zijn bekend met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van applicatie packaging en virtualisatie, en vanzelfsprekend in bezit van de meest relevante certificeringen.

Package on demand

Met onze Package on Demand service heeft u altijd de mogelijkheid om packages rechtstreeks te bestellen (nieuw package of een update op een bestaand package). Packages die wij al eerder gepackaged hebben, zijn direct voor u beschikbaar in de Package Store. Dat scheelt tijd en geld!

Met onze portal heeft u daarnaast altijd inzicht in de voortgang van uw eigen packageproces.

Package on Demand bestaat uit twee diensten:

Package Store (on Demand)Agile manier van package aanvragen (Scrum Board)
Packages zijn direct te downloadenIntake sneller dan ooit tevoren
Packages zijn direct beschikbaar voor gebruikNa enkele essentiële vragen wordt de package direct gebouwd
Gegarandeerd betrouwbaar en hoge kwaliteitEventueel contact tijdens de bouw voor al de ontbrekende informatie
Application Life Cycle is hiermee geborgdApplication Life Cycle is hiermee geborgd Time-to-market verhoogd door efficiënte manier van werken
Security is altijd up-to-date

CREDIT SYSTEEM

Met Credits kunt u packages aanschaffen en direct updaten. Daarnaast kunt u Credits gebruiken om packages aan te vragen die nog niet beschikbaar zijn in de store. Er zijn verschillende soorten bundels met Credits te koop. Deze zijn allemaal 5 jaar geldig. En alles staat op één factuur, want we houden het graag gemakkelijk.

Voordelen

ProfessionaliseringTransparantie
Packaging in de cloud – kortere doorlooptijdenVolledig inzicht in de voortgang van de bouw van de package door middel van Agile/Scrum methodiek
Kosten besparend
Kennis geborgd
Life Cycle ManagementApplication Insight
Notificaties als er nieuwe updates beschikbaar zijnOverzicht van alle toegepaste applicaties in uw applicatie landschap
Iedere update tegen een gereduceerde prijsOverzicht van de pakketten die worden aangeboden aan uw bedrijf
U loopt nooit meer achter op security updatesOverzicht van de laatste beschikbare versies in één mooi overzicht