Wij bieden een virtuele werkplek

De slimste ICT solutions

Naast detachering biedt McMurthy u onderstaande slimme ICT-solutions. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek hierover met een van onze experts? Neem gerust contact met ons op.

De virtuele werkplek van McMurthy

Technologie verandert snel. Dagelijks. Continu. En daarmee ook de wereld om ons heen. Bij McMurthy proberen we die innovaties bij te houden. Voor te blijven. Of eigenlijk zelfs te initiëren. Want alleen zo kunnen we u optimaal van dienst zijn. Daarom hebben we voor u onze eigen virtuele werkplek gecreëerd.

Met deze virtuele werkplek heeft u altijd en overal binnen state-of-art-technologie de beschikking over uw gegevens en bedrijfsapplicaties. 24/7 beheerd door onze toptalenten. Zo kunt u zich zorgeloos concentreren op uw werk.

Op maat gemaakt

De virtuele werkplek van McMurthy is altijd op maat gemaakt voor u en uw organisatie en biedt veel voordelen:

  • Geen hoge investeringen in hardware en/of software
  • Uw gegevens en bedrijfsapplicaties zijn veilig opgeslagen in één of meerdere van onze streng beveiligde datacenters
  • 24x7 beschikking over uw gegevens en bedrijfsapplicaties
  • Bedrijfsapplicaties worden optimaal gepackaged* – package virtualisatie van u applicaties behoort tot de mogelijkheden
  • McMurthy’s virtuele werkplek is altijd gebouwd met de meest innovatieve technologie, en op maat geperfectioneerd voor uw organisatie
  • U betaalt een vast bedrag per maand, zonder verrassingen achteraf

Waarom een virtuele werkplek van McMurthy?

Wij begrijpen als geen ander dat elke organisatie uniek is. Voordat wij een virtuele werkplek bouwen, scannen onze ICT detacheerders eerst de inrichting, applicaties en technologie van uw bedrijf. Daarna inventariseren en kiezen ze samen met u de mogelijkheden en toepassingen. Daarbij kijken we vooral vooruit. Zodat uw nieuwe digitale werkomgeving niet alleen nu, maar ook in de toekomst up-to-date is.

Het advies dat u krijgt is persoonlijk, uniek en op maat gemaakt.

On-premise, Hybrid of volledig in de cloud. Vanzelfsprekend dragen we zorg voor het uitvoeringstraject, van A tot Z. Als u dat wilt inclusief migratie van de huidige omgeving. En indien gewenst packagen wij de applicaties om vervolgens alles op de beheerde omgeving van McMurthy te laten landen.